Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
13 september 2023

Uitje naar de Zandsculpturen

Op een zonovergoten woensdag 13 september trokken we eropuit met een gezelschap van enkele bewoners, enthousiaste vrijwilligers en toegewijd personeel. Samen met enkele chauffeurs, een aanhanger vol rolstoelen en rollators gingen we op weg naar onze bestemming: De Zandsculpturen in Warmelo, gelegen in het schilderachtige Diepenheim.

Het was een avontuur op zich om er te komen, want iedereen volgde zijn eigen navigatiesysteem. Sommigen kozen voor de kortste route, terwijl anderen bijna de hele Achterhoek doorkruisten. Maar met wat omwegen en avonturen onderweg bereikten we uiteindelijk allemaal onze gewenste bestemming.

Bij aankomst vervoegde wij ons samen om door de prachtige tuinen rondom het kasteel te begeven, daar werden we getrakteerd op een indrukwekkende expositie van zandsculpturen met als thema "de middeleeuwen”. Iedereen genoot van de expositie.

Tijdens onze wandeling was er voor iedereen een drankje en wat lekkers om de energie op peil te houden. Het weer werkte mee en iedereen leek te genieten van de buitenlucht en het gezelschap.

Na de wandeling streken we neer op het terras waar we genoten van een lekkere kop koffie en een smakelijke appeltaart. Het was een perfecte gelegenheid om te ontspannen en met elkaar te praten.

Toen we weer huiswaarts keerden naar Woonzorg Zieuwent stond er een heerlijke warme maaltijd voor ons klaar. Iedereen was vermoeid maar voldaan en de herinneringen aan deze bijzondere dag zullen nog lang worden gekoesterd.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.